info@palmboats.com
+599 785 1233
Google Reviews Icoon

75 Google reviews

Contact

Contact gegevens

Harbour Village Marina Kralendijk

info@palmboats.com Whatsapp icoon +599 785 1233Elke dag geopend: 09:00 – 20:00 uur

Neem contact op

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel brandstof verbruik je per trip?

  Voor een halve dag zit je gemiddeld op 10/15 liter en voor een hele dag zit je tussen de 15/25 liter. Het ligt heel erg aan hoeveel je aan het snorkelen bent of aan het varen bent. Met de funtube erbij ligt het verbruik iets hoger. Maar tijden de vaart kan je het verbruik goed bij houden van de brandstofmeter op het dashboard zodat je nooit voor verrassingen komt te staan na de gezellig dag op het water.

  Wat gebeurd er met mijn reservering als het slecht weer is?

  Helaas kunnen wij het weer niet beïnvloeden dus mocht het onverwachts slecht weer worden door regen/wind of onweer dan zullen we alles proberen om het te verzetten. Mocht dit niet lukken vanwege einde vakantie dan krijg je uiteraard geld terug.

  Hoe kun je het beste het betalen?

  Je kunt online boeken met een credit card en anders kun je bij ons op de steiger betalen met pin of cash.

  Is de boot verzekerd en wat te doen bij schade?

  Ja de boot is verzekerd voor schade aan de boot zelf of schade aan derde. We vragen wel een eigen risico van $500,- . Bij roekeloos vaargedrag, opzettelijk schade varen of alcohol gebruik vervalt de verzekering en wordt de schade op de hoofdbestuurder verhaalt.

  Is er schade? Bel ons direct op en vaar niet verder. In geval van nood bel de kustwacht op 913. Dit nummer staat ook vermeld op het dashboard.

  Kun je een funtube of wakeboard huren?

  Ja we hebben twee verschillende funtubes: de Donut en de platte schijf. Ook een wakeboard huren behoort tot de mogelijkheden. Gegarandeerd pret op het water voor jong en oud! Let op: Je moet minimaal met 3 personen zijn om een funtube of wakeboard te gebruiken.