info@palmboats.com
+599 785 1233
Google Reviews Icoon

75 Google reviews

Luxe boot

LUXE BOOT VAN PALM BOATS

Wil je heerlijk genieten in luxe op het water van Bonaire, huur dan onze nieuwe luxe boot! Stap bij ons aan boord en geniet van onze geheel verzorgde trip incl schipper.

N

Sunset tour, klein Bonaire, Slagbaai tour.

N

Tot 8 personen.

N

Snorkelen, funtube en wakeboarden.

N

Geheel verzorgd of neem je eigen eten en drinken mee!

N

Luxe boot met toilet en koelkast.

N

Vertrek vanaf Harbour Village Marina, Kralendijk.

N

$145 per uur met minimale afname van 3 uur.

Bonaire ontdekken vanaf het water?

Boek dan onze luxe boot en geniet van een prachtige dag op het water. Onze evaren kapiteit zal je alle mooie snorkelplekjes langs de kust van Bonaire en Klein Bonaire laten zien. En met een beetje geluk komen de dolfijnen om ons heen zwemmen! Voor iets meer actie hebben we een wakeboard of funtube aan boord dus voor ieder wat wils!

De boot is uitgerust met een toilet en douche en is voorzien van een grote koelkast en een gewelidgie muziek installatie. Wij kunnen hapjes en drankjes verzorgen maar natuurlijk mag je ook zelf alles meenemen, dat is uiteraard ook geen probleem.

Palm boats boot varend op zee bij Bonaire

Populaire tours

Duiken vanaf de boot op zee

Snorkelen bij Slagbaai

Wil je snorkelen in het Washington Slagbaai National Park? Dan brengen we jullie er graag naar toe. De tocht er naar toe is al een belevenis op zich!

Wakeboarden op zee

Wakeboarden of Funtubing

Voor een beetje actie en mega veel fun ga je met onze band of wakeboard achter de boot. Gegarandeerd een fantastische ervaring op het water van Bonaire! 

Mensen kijken naar zonsondergang

Sunset tour

Zwijmel weg bij de prachtige zonsondergangen van Bonaire. Onder het genot van een borrelhapje en een drankje beleef je de mooiste avond van de vakantie!